Άδωνις Γεωργίαδης: Ένας χρόνος με προκλήσεις και επιτυχίες!Συνεχίζουμε!

0
380

Άδωνις Γεωργίαδης: Ένας χρόνος με προκλήσεις και επιτυχίες!Συνεχίζουμε!

Άδωνις Γεωργίαδης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης,Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ένα σύντομο βίντεο δυο λεπτών και 19 δευτερολέπτων, ο πολιτικός περιγράφει τα πεπραγμένα του έτους αλλά δεσμεύεται για ανάλογες δράσεις στο μέλλον. Μαζί με τους υφυπουργούς του και τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου μένει πιστός στο πλάνο του. Κάτι πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα της παραμύθας και της μαλαγανιάς.

Με πολύ προσεγμένα πλάνα με έντονο συμβολικό αλλά και Εθνικό χαρακτήρα, ο Άδωνις κόντρα στους επικριτές του απαντά με πράξεις και όχι με θα, νιώθοντας πολύ περήφανος γι΄αυτό όπως δηλώνει.
Άdwnis Gewrgiadis: Enas xronos me prokliseis kai epityxies!Synexizoume!
Άdwnis Gewrgiadis: Enas xronos me prokliseis kai epityxies!Synexizoume!
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com