Άλκης Δημητρίου: Έφυγε από την ζωή ο γνωστός Καρδιολόγος

0
2633
Ακολουθήστε μας στα social media

Άλκης Δημητρίου: Έφυγε από την ζωή ο γνωστός Καρδιολόγος

Άλκης Δημητρίου: Έφυγε από την ζωή ο γνωστός στον Άνω κυρίως Χολαργό ο Καρδιολόγος Άλκης Δημητρίου το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιουνίου 2020. Ένας από τους καλύτερους γιατρούς και άνθρωπος στον Χολαργό που όποιον και να ρωτούσες τον ήξερε … Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 9 Ιουνίου και ώρα 12.30 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Κοιμητήριο του Χολαργού.

Είχε τρία παιδιά τον Σπύρο τον Δημήτρη και την Βασιλική και ένα εγγόνι τον Άλκη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο Σπύρος Δημητρίου είναι ο γνωστός δικηγόρος ποινικολόγος που έχει εκπροσωπήσεις πολλές και γνωστές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο

Άλκης Δημητρίου: Έφυγε από την ζωή ο γνωστός Καρδιολόγος
Άλκης Δημητρίου: Έφυγε από την ζωή ο γνωστός Καρδιολόγος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.