Άδωνις Γεωργιάδης: Το συγκινητικό ευχαριστώ σε όλους αυτούς …

0
192

Άδωνις Γεωργιάδης: Το συγκινητικό ευχαριστώ σε όλους αυτούς…

Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, και μια μεγάλη συγγνώμη που θα αυξηθεί ωράριο λειτουργίας. Αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει ομαλή κίνηση στην αγορά, θα συζητήσουμε εκ νέου τη διεύρυνση του ωραρίου.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το συγκινητικό ευχαριστώ σε όλους αυτούς...
Άδωνις Γεωργιάδης: Το συγκινητικό ευχαριστώ σε όλους αυτούς…

Ευχαριστώ και τους συμπολίτες μας και τους ιδιοκτήτες αλυσίδων που τηρούν τα μέτρα. Είμαι περήφανος για τον ελληνικό λαό», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης στην συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζινικολάου στην εκπομπή την Τρίτη το Βράδυ live news.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μπορείτε να δείτε και όλη την συνέντευξη που έδωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τα μέτρα που θα εξαγγείλει την Τετάρτη (18/03) ο πρωθυπουργός, μίλησε στην έκτακτη εκπομπή LIVE NEWS για τον κορωνοϊό.

Δείτε όλη την συνέντευξη

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.