Άδωνις Γεωργιάδης: Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

0
251

Άδωνις Γεωργιάδης: Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Άδωνις Γεωργιάδης: Καλεσμένος στου πρωινούς τύπους θα είναι σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για το μεταναστευτικό για τον κορονοϊο και γενικότερα για τα θέματα της επικαιρότητας. Κυριακή 8 Μαρτίου γύρω στης 8 το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης είναι οι «Πρωινοί Τύποι» που μας κρατούν ενημερωμένους για τα φλέγοντα θέματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Άδωνις Γεωργιάδης: Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1
Άδωνις Γεωργιάδης: Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.