Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφονται σε βασικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, με τους οδηγούς να έρχονται αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και έντονη συμφόρηση, εξαιτίας τροχαίων ατυχημάτων και ακινητοποιημένων οχημάτων.
Στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, η κίνηση παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες στο ύψος της γέφυρας της Ιεράς Οδού, λόγω τροχαίου. Τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, ενώ οι οδηγοί καλούνται να δείξουν υπομονή.
Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, όπου ακινητοποιημένο όχημα στο ύψος της υπόγειας γέφυρας στον Φάρο Ψυχικού έχει προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση. Η κυκλοφορία εκτρέπεται, δημιουργώντας επιπλέον πίεση στους γύρω δρόμους.
Τέλος, νέα συμφόρηση παρατηρείται και πάλι στη Λεωφόρο Κηφισού, αυτή τη φορά στο ρεύμα προς Πειραιά, κοντά στην έξοδο της Αττικής Οδού, λόγω σύγκρουσης οχημάτων. Η κίνηση διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία και οι καθυστερήσεις είναι εκτεταμένες.

















































































