Τίτλοι τέλους για την ομάδα μπάσκετ του Χολαργού

0
419

Τίτλοι τέλους για την ομάδα μπάσκετ του Χολαργού

Το όνειρό που ζήσαμε τον τελευταίο χρόνο με την ομάδα του Χολαργού κάπου εδώ τελειώνει με την ώρα της κρίσης να πλησιάζει για την ομάδα του Χολαργού.  Η ΚΑΕ Χολαργός ολοκλήρωσε τη σειρά επαφών που είχε με τις ενδιαφερόμενες ομάδες για την εξαγορά του ΑΦΜ και την αντικατάστασή της στην Basket League, οπότε την Δευτέρα 1 Ιουνίου θα ανακοινώσει ποια ομάδα θα είναι η εκλεκτή, μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου που θα γίνει την ίδια ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

΄΄Η ΚΑΕ Χολαργός ολοκλήρωσε τις επαφές με τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται για να πάρουν την θέση της στην Betshop Basket League.

Την Δευτέρα (1 Ιουλίου) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ θα συνεδριάσει, προκειμένου να αποφασίσει σε ποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες θα παραχωρήσει την θέση της.΄΄

Είναι κρίμα μια τέτοια προσπάθεια να ολοκληρωθεί εδώ και να μην υπάρχει συνέχεια για την ομάδα μπάσκετ του Χολαργού που τον τελευταίο χρόνο μας έκανε υπερήφανη… Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα εδώ στον Χολαργό να παραμείνει η ομάδα και να συνεχιστεί αυτή η υπέροχη προσπάθεια αλλά και η υπερηφάνεια που μας έδωσε η ομάδα στον δήμο Παπάγου – Χολαργού. Ο Χολαργός μέσα από την ομάδα της τον τελευταίο χρόνο είχε γίνει γνωστή σε όλο το πανελλήνιο και είναι κρίμα να σβήσει τόσο μα τόσο άδικα.

Θα περιμένουμε βέβαια την ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργού που θα γίνει σήμερα Δευτέρα όμως τα πράγματα σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι και τόσο θετικά για την ομάδα του Χολαργού.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί το αξίζει η ομάδα μας και το απέδειξε τον τελευταίο χρόνο μέσα από τα παιχνίδια της αλλά θα πρέπει να αναφέρουμε πως και ο κόσμος στον δήμο την στήριζε όσο μπορούσε πηγαίνοντας και γεμίζοντας κάθε φορά το γήπεδό.

Ας ευχηθούμε να πάμε όλα καλά