Συγχαρητήρια από τον επίτιμο Δήμαρχο Βασίλη Ξύδη στον Ηλία Αποστολόπουλο

0
392
Συγχαρητήρια από τον επίτιμο Δήμαρχο Βασίλη Ξύδη στον Ηλία Αποστολόπουλο

Συγχαρητήρια από τον επίτιμο Δήμαρχο Βασίλη Ξύδη στον Ηλία Αποστολόπουλο

Παπάγου 29 Μαΐου 2019

Κύριον Ηλία Αποστολόπουλον

Δήμαρχον Παπάγου-Χολαργού

Περικλέους 55,   15561 Χολαργό

Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε,

Σας εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου για την επιβλητική επιτυχία σας κατά τις δημοτικές εκλογές της 26ης τρέχοντος μηνός, κατά τις οποίες επανεκλεγήκατε,  με συντριπτική πλειοψηφία,  Δήμαρχος της πόλης μας.

Συγχαρητήρια, επίσης, εκφράζω και σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού σας και στους συνεργάτες σας που σας πλαισίωσαν κατά την προεκλογική περίοδο γιατί, εκτιμώ ότι και αυτοί συνέβαλαν στη μεγαλειώδη επιτυχία σας.

Είμαι βέβαιος ότι αυτή η επιτυχία σας οφείλεται εν πολλοίς στην προσωπικότητά σας, στο χαρακτήρα σας  και στο έργο που επιτελέσατε κατά τη λήγουσα σε τρείς μήνες δημοτική περίοδο της δημαρχίας σας, κατά την οποία οι συμπολίτες μας εκτίμησαν τις προσπάθειες και την αποτελεσματικότητα τις δικές σας και των συνεργατών σας.

Αισθάνομαι, όμως, την υποχρέωση να συγχαρώ και όλες τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές για το ήπιο πολιτικό κλίμα που επικράτησε και την ευπρέπεια που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Όλα αυτά τιμούν την πόλη μας και την κοινωνία μας και δείχνουν ότι, ευτυχώς, οι συνήθεις και άνευ ουσίας και αποτελέσματος εντάσεις και ακρότητες που επικρατούσας παλαιότερα προεκλογικά  ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Εύχομαι να έχετε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία, ώστε να συνεχίσετε και κατά τη νέα τετραετία το έργο σας, για το καλό του δήμου μας.

Την ίδια ευχή, μαζί με τα συγχαρητήριά μου, εκφράζω και προς όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τα εκλεγέντα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων του δήμου μας, ευχόμενος και ελπίζοντας ότι θα συμβάλουν με θετικό και ουσιαστικό τρόπο στο έργο σας.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας, παρακαλώ όπως δεχθείτε για άλλη μία φορά, αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε, την έκφραση των φιλικών αισθημάτων μου και της εκτίμησής μου καθώς και τη διαβεβαίωση ότι είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση και φιλία

Βασίλειος  Ξύδης