Πεντέλη: Σε πλήρη εξέλιξη ανακαινίσεις στα σχολικά κτήρια

0
685
Ακολουθήστε μας στα social media

Πεντέλη: Σε πλήρη εξέλιξη ανακαινίσεις στα σχολικά κτήρια

Πεντέλη:Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των σχολικών μονάδων του Δήμου Πεντέλης με βάση το πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολικών μονάδων της πόλης, που έχει προγραμματίσει και υλοποιεί η δημοτική αρχή, αλλά και ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες στα εξής σχολικά κτήρια:
  • Στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων πραγματοποιήθηκαν εργασίες ελαιοχρωματισμών και αλλάχθηκαν λαμπτήρες φωτισμού.
  • Στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων πραγματοποιήθηκαν εργασίες ελαιοχρωματισμών, εργασίες επισκευής της στέγης, επισκευής των επιχρισμάτων πλησίον της στέγης, επισκευές στους νιπτήρες και τις βρύσες των τουαλετών, με αντικατάσταση όσων δεn λειτουργούσαν και επισκευή όσων ήταν δυνατόν να επισκευαστούν.
  • Στο Γυμνάσιο Λύκειο Πεντέλης πραγματοποιήθηκε γενική επισκευή μονώσεων και στεγανώσεων δωμάτων και στεγών, επισκευή στεγών, επισκευή εξωτερικών επιχρισμάτων. Επίσης αλλάχθηκαν λαμπτήρες φωτισμού.
  • Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και επισκευής υγρομόνωσης δωμάτων και ταρατσών, επισκευές εξωτερικών και εσωτερικών επιχρισμάτων και χρωματισμών και χρωματισμοί και επισκευές στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
  • Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων πραγματοποιήθηκαν εργασίες επισκευής και αποκατάστασης υποστυλωμάτων και δοκών που είχαν υποστεί ρηγματώσεις, αποκατάστασης ρηγματώσεων επιχρισμάτων στην ταράτσα και τις όψεις και πλήρους αποκατάστασης και επισκευής της στεγάνωσης και υγρομόνωσης ταρατσών.
Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε σχετικά:
Penteli: Se pliri ekseliksi anakainiseis sta sxolika ktiria
Penteli: Se pliri ekseliksi anakainiseis sta sxolika ktiria
«Εντατικοποιούμε τις εργασίες αποκατάστασης ζημιών και ανακαίνισης σε σχολικά κτήρια του Δήμου μας, ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς τη νέα σχολική χρονιά. 
»Εφαρμόζουμε με πρόγραμμα το σχέδιό μας για την πλήρη αποκατάσταση τυχόν ζημιών και φθορών, αλλά και τις αναγκαίες προσθήκες και ανακαινίσεις που απαιτούνται να γίνουν στα σχολικά κτήρια της πόλης μας. Μέχρι τώρα, έχει γίνει πολύ δουλειά, αλλά συνεχίζουμε εντατικά, ώστε όλα να είναι έτοιμα, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
»Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, για την προσπάθεια που καταβάλουν προς την κατεύθυνση αυτή, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, τις προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, καθώς και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου».