Νέα Αρχή: Υπό προϋποθέσεις οι σχολικές υποδομές στην Αγία Παρασκευή

0
610
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα Αρχή: Υπό προϋποθέσεις οι σχολικές υποδομές στην Αγία Παρασκευή

Νέα Αρχή:Με αφορμή έγγραφο που απέστειλε η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αναφορικά με τη χρήση των αθλητικών υποδομών των σχολείων από τα αθλητικά σωματεία της πόλης, η παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή απαντά ότι «δεν είναι αρνητική».
Ωστόσο, ο επικεφαλής της Νέας Αρχής, Γιώργος Οικονόμου, επισημαίνει προς τη διοίκηση:
  • Η προοπτική αυτή δεν υποκαθιστά, όπως υπονοείται στο έγγραφο που μας κοινοποιήσατε, τις προπονητικές και αγωνιστικές ώρες των κλειστών υποδομών.
  • Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ανασταλεί η άμεση και επιτακτική ανάγκη κατασκευής κλειστού προπονητηρίου, δεδομένου ότι η νεολαία και τα αθλητικά σωματεία ασφυκτιούν, επί πολλά χρόνια, από την έλλειψη κλειστών αθλητικών και άλλων υποδομών.
  • Είναι πολύ συγκεκριμένα και ελάχιστα τα σχολικά συγκροτήματα που ενδιαφέρουν (για μερική και όχι αποκλειστική χρήση των αθλητικών τους υποδομών) τα αθλητικά σωματεία και ταυτόχρονα πληρούν τις προϋποθέσεις παραχώρησης χρήσης.
  • Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρηθούν τα προβλεπόμενα που θα διασφαλίζουν, αφ’ ενός τη δημόσια υγεία και την ασφαλή άθληση και αφ’ ετέρου την προστασία της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας.
Nea Arxi: Ypo proypotheseis oi sxolikes ypodomes stin Agia Paraskevi
Nea Arxi: Ypo proypotheseis oi sxolikes ypodomes stin Agia Paraskevi
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com