Χολαργός: Έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς

0
363

Χολαργός: Έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς

Χολαργός: Το Καλαθοσφαιρικό Σωματείο HOLARGOS BC ανακοινώνει την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς για όλα τα τμήματα Μπάσκετ.
Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ( ΓΓΑ) αθλούμαστε με ασφάλεια.
  • Έναρξη Εγγραφών Πέμπτη 27 Αυγούστου στα ΝΕΑ Γραφεία του Συλλόγου στο Νταμάρι Χολαργού – Δίπλα στο καφέ Bolaloca Soccer
Λειτουργία Γραφείων: Καθημερινά 18:00 – 21: 00 & Σάββατο 10:00 – 13:00
Xolargos: Enarksi tis neas agwnistikis xronias
Xolargos: Enarksi tis neas agwnistikis xronias
Διεύθυνση: ΓΡΑΦΕΙΑ HOLARGOS BC
  • Έναρξη Προπονήσεων – Nεα ημερομηνία: Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020
  • Πρόγραμμα Προπονήσεων & λειτουργία ακαδημίας: https://holargosbc.gr/program-akadimies/
Οδηγίες Υγειονομικής Επιτροπής ΓΓΑ: Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στις προπονήσεις « Υποχρεωτική αποχή για 7 ημέρες από οποιαδήποτε οργανωμένη αθλητική δραστηριότητα μετά την επιστροφή από καλοκαιρινές διακοπές»
https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3084-2020-08-21-12-40-58
ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com