Πεντέλη: Οι όροι μοριοδότησης πρόσληψης προσωπικού σχολικών μονάδων

0
630
Ακολουθήστε μας στα social media

Πεντέλη: Οι όροι μοριοδότησης πρόσληψης προσωπικού σχολικών μονάδων

Πεντέλη:Ο διοίκηση γνωστοποιεί ότι μεταβάλλονται οι όροι μοριοδότησης στην υπ’ αριθμ. 13885/4077/20.08.2020 Ανακοίνωση Δήμου Πεντέλης και συγκεκριμένα:
Η εμπειρία για την απασχόληση σε αντίστοιχη θέση σχολικής μονάδας του οικείου Δήμου, που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου, μέσω των σχολικών επιτροπών, μοριοδοτείται ως εξής:
17 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας και επιπλέον μία μονάδα ανά μήνα για κάθε ανατεθείσα αίθουσα, με ανώτατο όριο τις δέκα επτά 17 μονάδες ανά μήνα, και για όσο χρονικό διάστημα παρείχαν υπηρεσία.
Penteli: Oi oroi moriodotisis proslipsis proswpikoy sxolikwn monadwn
Penteli: Oi oroi moriodotisis proslipsis proswpikoy sxolikwn monadwn
Επιπροσθέτως, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα και για τις δύο κατηγορίες θέσεων (πλήρης και μερική), δηλώνοντας σειρά προτίμησης (1,2).
Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πεντέλης θα αναζητήσει, αμελλητί αυτεπαγγέλτως, από τις οικείες σχολικές επιτροπές, βεβαιώσεις, για την απόδειξη του κριτηρίου της εμπειρίας των επιπλέον μονάδων ανά ανατεθείσα αίθουσα.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com