Πάρκο στην Οδό Κλεισθένους: Νέο Σημείο στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

0
143

Πάρκο στην Οδό Κλεισθένους: Νέο Σημείο στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Πάρκο στην Οδό Κλεισθένους:Μια νέα πλατεία, ένα καινούργιο χώρο πρασίνου παραδίδει στους κατοίκους της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Στην διασταύρωση των οδών Πεύκων και Κλεισθένους, δίπλα στο Πάρκο Σκύλων, τα συνεργεία του Δήμου διαμόρφωσαν μια έκταση άνω των δύο στρεμμάτων με νέα φυτά, γκαζόν, πράσινες δημιουργίες και αυτόματο πότισμα, ώστε να αποτελέσει σημείο δροσιάς, ξεκούρασης αλλά και αστικός πνεύμονας τόσο για τους περίοικους, όσο και για το σύνολο του Ηρακλείου.
«Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου – εργαζόμενους στο Τμήμα Πρασίνου και στα Ειδικά Συνεργεία του Δήμου. Είναι δική μας υποχρέωσή να κάνουμε την πόλη πιο όμορφη, των συμπολιτών μας δε να την… χαρούν όμως και να την προστατεύουν. Για αυτό λοιπόν, ζητώ από όλους τον σεβασμό και για αυτόν τον καινούργιο, και για όλους τους κοινόχρηστους χώρους προκειμένου να διατηρηθούν για εμάς και τα παιδιά μας για πολλά χρόνια ακόμα», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.
Parko stin Odo Kleisthenous: Neo Simeio ston Dimo Irakleiou Attikis
Parko stin Odo Kleisthenous: Neo Simeio ston Dimo Irakleiou Attikis
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com