Γιάννης Σταθόπουλος: Απαντάει στον Β. Ζορμπά

0
202

Γιάννης Σταθόπουλος: Απαντάει στον Β. Ζορμπά

Γιάννης Σταθόπουλος:Ο Γιάννης Σταθόπουλος, πρ. Δήμαρχος και σήμερα Δημ. Σύμβουλος και Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκεπτυής”, με δήλωσή του απαντάει στον δήμαρχο Β. Ζορμπά.

Αναλυτικά:

Γιάννης Σταθόπουλος: Ο Β. Ζορμπάς κάνει ότι δεν καταλαβαίνει…

Ο διασυρμός της Πόλης από τον Δήμαρχο  Β. Ζορμπά  είναι αδιάλειπτος και συνεχής…

Στις αρχές Μαΐου με τη λήξη της καραντίνας και τη συγκέντρωση νεολαίων στην πλατεία Αϊ-Γιάννη ο Β. Ζορμπάς κάλεσε τα ΜΑΤ και διέσυρε την πόλη μας με δηλώσεις του περί ναρκωτικών και ναρκομανών.

Giannis Stathopoulos: Apantaei ston V. Zormpa
Giannis Stathopoulos: Apantaei ston V. Zormpa

Είχαμε τονίσει σε όλους τους τόνους ότι η εξάρθρωση της παραβατικότητας είναι ζήτημα άλλων υπηρεσιών και όχι των ΜΑΤ που κάλεσε ο κ. Ζορμπάς. Επιβεβαιωθήκαμε …

Από την πλευρά μας, καταγγείλαμε την πρόσκληση και παρέμβαση των ΜΑΤ και δηλώσαμε επί λέξει: «Συζητήσαμε και ζητήσαμε από τους κατά καιρούς Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος τον εντοπισμό πιθανής παραβατικότητας».

Η ανακοίνωση περί σύλληψης ομάδας, από το Αστ. Τμήμα Αγ. Παρασκευής, για εμπόριο ναρκωτικών σε δυο πλατείες της Αγίας Παρασκευής αλλά και σε όλη την Αττική, δεν αποτελεί «ανακάλυψη του τροχού». Αποτελεί επιβεβαίωση της ανάγκης να εξαρθρώνονται τα κυκλώματα εμπορίας και επιβεβαίωση των δυνατοτήτων των Αρχών του κράτους να δρουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η προσπάθεια του Δημάρχου των ΜΑΤ, Β. Ζορμπά να εκμεταλλευτεί την επιτυχία των Αρχών με ταυτόχρονη επίθεση στο πρόσωπό μου περί δήθεν ανοχής μας στην παραβατικότητα, είναι κλασική του συμπεριφορά: Στοχοποιεί, λασπολογεί και προκαλεί πόλωση με συμπεριφορά «εχθρική» προς την πόλη μας και την ιστορία της.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος
Δημ. Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκεπτυής”