Μίνι Μάρκετ Τσοκαράς: Πήγε και την επόμενη ημέρα να ξανα κλέψει

0
638
Ακολουθήστε μας στα social media

Μίνι Μάρκετ Τσοκαράς: Πήγε και την επόμενη ημέρα να ξανα κλέψει

Μίνι Μάρκετ Τσοκαράς: Το θράσος του νεαρού δεν έχει όρια και την επόμενη ημέρα πήγε να ξανακλέψει στο Μίνι Μάρκετ του Τσοκαρά στην 17ης Νοεμβρίου. Ο νεαρός ήταν έτοιμος να πάρει ξανά πράγματα όμως αυτή την φορά βγήκαν έξω οι δύο υπάλληλοι του μίνι μάρκετ και τον σταμάτησαν. Δεν παραδέχτηκε βέβαια τίποτα από όσο είχε κάνει την προηγούμενη ημέρα.

Δείτε το δεύτερο βίντεο

Δείτε πως ξεκίνησε η διαδικασία με τον νεαρό που έκλεψε αναψυκτικά και χρήματα.

Μίνι Μάρκετ Τσοκαράς: Νεαρός του έκλεψε αναψυκτικά και χρήματα στον Χολαργό

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com