Μίνι Μάρκετ Τσοκαράς: Νεαρός του έκλεψε αναψυκτικά και χρήματα στον Χολαργό

0
1808
Ακολουθήστε μας στα social media

Μίνι Μάρκετ Τσοκαράς: Νεαρός του έκλεψε αναψυκτικά και χρήματα στον Χολαργό

Μίνι Μάρκετ Τσοκαράς: Νεαρός του έκλεψε αναψυκτικά και χρήματα στον Χολαργό
Μίνι Μάρκετ Τσοκαράς: Νεαρός του έκλεψε αναψυκτικά και χρήματα στον Χολαργό

Μίνι Μάρκετ Τσοκαράς: Την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 νεαρός από τον Χολαργό έκλεψε αναψυκτικά και χρήματα από το Μίνι Μάρκετ του Τσοκαρά στον Χολαργό στην οδό 17ης Νοεμβρίου . Ο νεαρός όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο μπαίνει μέσα στο μίνι μάρκετ βάζει μέσα στην τσάντα του από το ψυγείο αναψυκτικά και σάντουιτς και στην συνέχεια πάει στο ταμείο για να πληρώσει.

Δίνει την κάρτα του που και καλά δεν έχει χρήματα και μετά ζητάει να ρωτήσει πόσο κάνει  ενώ αρπάζει και χρήματα από το ταμείο που είναι μπροστά του. Όμως εκτός από το χθεσινό περιστατικό σήμερα είχε το θράσος να ξαναπάει στο μίνι μάρκετ πάλι με τσάντα πάλι να πάρει κάτι τον σταμάτησαν οι εργαζόμενοι. Όταν του είπαν για το περιστατικό που έγινε την Δευτέρα τα αρνήθηκε όλα.

Τα δάκτυλα του γράφουν ΚΙΚΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com