Βασιλική Μαντά: Έφυγε από την ζωή η γυναίκα του αείμνηστου δημάρχου Σοφοκλή Μαντά

0
233

Βασιλική Μαντα: Έφυγε από την ζωη η γυναίκα του αειμνηστου δημαρχου Σοφοκλή Μαντά

Βασιλική Μαντά: Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Μαντά, σύζυγος του αείμνηστου δημάρχου Χολαργού, Σοφοκλή Μαντά. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Θα τη θυμόμαστε με αγάπη, για την καλοσύνη, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια, αρετές με τις οποίες πορεύτηκε σε όλη της τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 14/8 και ώρα 12.00 στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τίμιου Σταυρού Χολαργού και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Χολαργού.
Vasiliki Manta: Efyge apo tin zwi i gynaika tou aeimnistou dimarxou Sofokli mpanta
Vasiliki Manta: Efyge apo tin zwi i gynaika tou aeimnistou dimarxou Sofokli mpanta
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com