Δήμος Ηρακλείου: Αναβάθμιση Εφαρμογών Ταμειακής Υπηρεσίας

0
229

Δήμος Ηρακλείου: Αναβάθμιση Εφαρμογών Ταμειακής Υπηρεσίας

Δήμος Ηρακλείου:Το ΤΜΉΜΑ ΤΑΜΕΊΟΥ της Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ, όπως κάθε χρόνο, εκμεταλλεύεται την περίοδο στα μέσα Αυγούστου, διάστημα θερινών διακοπών για την πλειοψηφία των πολιτών και πτώσης των αιτημάτων εξυπηρέτησης, προκειμένου να συντηρήσει και να αναβαθμίσει τις εφαρμογές του. Έτσι, για το χρονικό διάστημα 17/8 έως 21/8/2020, το ταμείο δεν θα εξυπηρετεί το κοινό με φυσική παρουσία στο δημαρχείο, παρά μόνο μέσω των τραπεζικών συναλλαγών (IBAN GR3701710420006042124287355 Τράπεζα Πειραιώς). Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2132000147 & 148.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Dimos Irakleiou: Anavathmisi Efarmogwn Tameiakis Ypiresias
Dimos Irakleiou: Anavathmisi Efarmogwn Tameiakis Ypiresias
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com