Μαρούσι: Ξεκινά ο 1ος κύκλος εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων

0
150

Μαρούσι: Ξεκινά ο 1ος κύκλος εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων

Μαρούσι:Από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 ξεκινά ο 1ος κύκλος εκτεταμένων έργων που αφορά σε ασφαλτοστρώσεις στο Μαρούσι, όπως έχει προβλεφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, για την ανακατασκευή και επισκευή κατά προτεραιότητα εκείνων των σημείων που εγείρουν θέματα ασφάλειας ή και επιβαρύνονται κυκλοφοριακά.

Στο πλαίσιο του 1ου κύκλου ασφαλτοστρώσεων, ξεκινούν οι εργασίες στις ακόλουθες οδούς:
⦁ Δ. Ράλλη
⦁ Δάφνης & Μαραθωνοδρόμου
⦁ Τσαλδάρη
⦁ Αθ. Διάκου
⦁ Κοιμ. Θεοτόκου
⦁ Κοτζιά
⦁ Σαπφούς
⦁ Πλαστήρα
⦁ Ρόδου & Μιλτιάδου
⦁ Διάφοροι οδοί στην περιοχή Παραδείσου.

Maroysi: KSekina o 1os kyklos ektetamenwn asfaltostrwsewn
Maroysi: KSekina o 1os kyklos ektetamenwn asfaltostrwsewn

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε δηλώσεις του για το θέμα αυτό επισημαίνει:

«Αναγνωρίζουμε ότι το Μαρούσι έχει μεγάλες ανάγκες για νέους δρόμους και πεζοδρόμια. Το αίτημά μας για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής είναι πάγιο και διαρκές. Μέχρι τότε, θα επιχειρούμε με ίδια μέσα να διορθώνουμε όσα περισσότερα σημεία μπορούμε.

»Ευελπιστούμε ότι, με διαρκή εξοικονόμηση πόρων, θα επιτυγχάνουμε σταδιακά να ανανεώνουμε τους δρόμους μας, ανεξάρτητα με όποιες χρηματοδοτήσεις καταφέρνουμε. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια στις μετακινήσεις και φυσικά η μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για τους δημότες μας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων. Γι’ αυτόν τον λόγο έχω ζητήσει από τους εργολάβους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες την καλή συνεργασία για την άρση τεχνικών εμποδίων που παρουσιάζονται σε κάθε έργο.

»Αντίστοιχα, υπομονή ζητώ και από τους κατοίκους των περιοχών. Στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι η πόλη μας να είναι περισσότερο βιώσιμη και φιλική».