Έκτακτες διακοπές υδροδότησης: Σε Κηφισιά, Μαρούσι και Χαλάνδρι 20/7

0
661
Ακολουθήστε μας στα social media

Έκτακτες διακοπές υδροδότησης: Σε Κηφισιά, Μαρούσι και Χαλάνδρι 20/7

Έκτακτες διακοπές υδροδότησης:Έκτακτες διακοπές υδροδότησης σημειώνονται από το πρωί της Δευτέρας 20/7 στους Δήμους Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Χαλανδρίου.
Ειδικότερα, χωρίς νερό είναι οι κάτοικοι επί των οδών Άνδρου και Συγγρού στην Άνω Κηφισιά, Αγ. Θωμά και Πιτταρά, στο Μαρούσι και Ηρακλείτου και Τρίτση στο Χαλάνδρι.
Ektaktes diakopes ydrodotisis: Se Kifisia, Maroysi kai Xalandri 20/7
Ektaktes diakopes ydrodotisis: Se Kifisia, Maroysi kai Xalandri 20/7
Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ στην Κηφισιά η υδροδότηση θα αποκατασταθεί την Τρίτη το μεσημέρι, ενώ στο Μαρούσι και στο Χαλάνδρι έως τις 3 το απόγευμα σήμερα.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com