Κάτω Κηφισιά: Επισκευή επικίνδυνων σημείων σε πεζοδρόμια

0
365

Κάτω Κηφισιά: Επισκευή επικίνδυνων σημείων σε πεζοδρόμια

Κάτω Κηφισιά: Ο Δήμος Κηφισιάς προχωρά στην υλοποίηση έργων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού 2020, έργων που έχουν προτείνει οι πολίτες μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων και των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας κι Εκάλης.
Οι φωτογραφίες είναι από τις σημειακές παρεμβάσεις αποκατάστασης επικίνδυνων σημείων σε πεζοδρόμια που πραγματοποιήθηκαν επί της οδού Δηληγιάννη και επί της οδού Τατοίου (από τον Ιερό Νάο Αγίου Γεωργίου έως την Όθωνος, απόσταση ενός χιλιομέτρου) και προέρχονται από τις προτάσεις του Συνοικιακού Συμβουλίου της Κάτω Κηφισιάς.
Τα τεχνικά συνεργεία μεταξύ άλλων τοποθέτησαν νέες πλάκες απομακρύνοντας τις επικίνδυνες, προχώρησαν σε αποκαταστάσεις κρασπέδων (όπου κρίθηκε απαραίτητο), ενώ πραγματοποίησαν εργασίες για την προστασία των δέντρων και τη βελτίωση της βατότητας του πεζοδρομίου.
Katw Kifisia: Episkevi epikindynwn simeiwn se pezodromia
Katw Kifisia: Episkevi epikindynwn simeiwn se pezodromia
Ο Συμμετοχικός Προϋπολογισμός ξεκίνησε στον Δήμο Κηφισιάς το 2016, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου. Μέσα από συναντήσεις με τους πολίτες σε επίπεδο συνοικίας, η Δημοτική Αρχή καταγράφει τα προβλήματα των πολιτών και συγκεντρώνει τις προτάσεις τους δίνοντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Υπεύθυνος για τη συγκέντρωση των αιτημάτων των πολιτών μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικήτας Κόκκαλης ενώ την ευθύνη υλοποίησης των έργων έχει ο Αντιδήμαρχος Αλέξιος Μακρής.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com