Μαρούσι: Επίδειξη λειτουργίας νέας πλυστικής μηχανής

0
456
Ακολουθήστε μας στα social media

Μαρούσι: Επίδειξη λειτουργίας νέας πλυστικής μηχανής

Μαρούσι:Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 στην πλατεία του σταθμού ΗΣΑΠ, η επίδειξη λειτουργίας νέου τροποποιημένου οχήματος του Δήμου που φέρει ειδική πλυστική μηχανή. Υπό τις οδηγίες του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη το τεχνικό προσωπικό του Δήμου παρουσίασε στον Δήμαρχο τις δυνατότητες της νέας πλυστικής μηχανής και τον οικολογικό της χαρακτήρα καθώς αφαιρεί ρύπους από πεζοδρόμια και δρόμους,  με εύκολο τρόπο με τη δύναμη της υψηλής πίεσης νερού.
Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της ενημέρωσης έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού από το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου και τους παρακείμενους δρόμους και στη συνέχεια να επεκταθούν και σε άλλες γειτονιές της πόλης «που είναι αναγκαίο ένα τέτοιο όχημα λόγω ευελιξίας και αποτελεσματικότητας» όπως ενδεικτικά ανέφερε, τονίζοντας στη συνέχεια πως «με νέα μέσα εξελίσσουμε το επίπεδο της καθαριότητας στην πόλη μας, αναβαθμίζουμε διαρκώς τον μηχανοκίνητο στόλο μας, σύμφωνα με τις ανάγκες των γειτονιών μας που σε ορισμένα σημεία υπάρχει δυσκολία πρόσβασης». Κλείνοντας, ο Δήμαρχος τόνισε «την υποχρέωση των πολιτών για σεβασμό στον κανονισμό καθαριότητας καθώς είναι η απαραίτητη συνθήκη για ένα Μαρούσι ευπρεπές και φιλικό στον κάτοικο και τον επισκέπτη».
Bίντεο: https://www.facebook.com/dhmos.amarousiou/videos/612394696336629
Maroysi: Epideiksi leitourgias neas plystikis mixanis
Maroysi: Epideiksi leitourgias neas plystikis mixanis
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com