Λυκόβρυση Πεύκη: Ξεκινούν πάλι οι εκδηλώσεις του ΠΕΑΠ

0
239

Λυκόβρυση Πεύκη: Ξεκινούν πάλι οι εκδηλώσεις του ΠΕΑΠ

Λυκόβρυση Πεύκη:Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η επανεκκίνηση των εκδηλώσεων του ΠΕΑΠ γίνεται τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 21:00.
Ειδικότερα, ο κ. Μαυρίδης σημειώνει:
«Το Ωδείο Αθηνών, ο παλαιότερος και κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας μουσικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, φέρνει την κλασική μουσική κοντά σε όλους, με ελεύθερη είσοδο σε μιαν μεγάλη σειρά συναυλιών της ορχήστρας του Academica Αθηνών στην πλατεία Ελευθερίας στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης».
Lykovrysi Peyki: KSekinoyn pali oi ekdilwseis tou PEAP
Lykovrysi Peyki: KSekinoyn pali oi ekdilwseis tou PEAP
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com