ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2020: Στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς

0
281

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2020: Στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2020:Σήμερα, Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρες 16:30- 21:00, το Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΗΡΙΝΗΣ», θα φιλοξενήσει τα «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2020», τους Αγώνες Στίβου Διαχρονικών Αθλητών.
Το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο με μεγάλη ιστορία αγώνων, προτιμήθηκε από τον Α.Σ.Ε.Δ.Α.Σ λόγω του κατάλληλου -μαλακού ταρτάν, της καλής ποιότητας άμμου του σκάμματος του άλματος σε μήκος, του νέου στρώματος του άλματος σε ύψος, την ανακατασκευασμένη βαλβίδα σφαίρας στον ειδικό χώρο ρίψεων, την δυνατότητα προθέρμανσης των αθλητών στα κλειστά γυμναστήρια και φυσικά του υπέροχου γενικότερα περιβάλλοντα χώρου. Έτσι, θα ανοίξει την πύλη του στους Βετεράνους αθλητές και θα είναι οι πρώτοι Αγώνες Στίβου που θα διεξαχθούν μετά την τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα.
ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2020: Στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς
ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2020: Στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικό χρονόμετρο ,πληρότητα κριτών και βοηθητικού προσωπικού και συνέπεια στο πρόγραμμα αλλά και με την τήρηση των πρωτοκόλλων σχετικά με τον ιό.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής είναι ήδη μεγάλη τόσο από την Αττική όσο και από την επαρχία και με ξεχωριστές παρουσίες που αποτελούν τιμή για τη διοργάνωση, όπως αυτή του βαλκανιονίκη Φώτη Κούρτη.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com