Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας: Συναυλία «Μουσική Αίσθηση» με τον Γ. Χατζηνάσιο

0
304

Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας: Συναυλία «Μουσική Αίσθηση» με τον Γ. Χατζηνάσιο

Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας:Ο Δήμος Πεντέλης και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν τη συναυλία «Μουσική Αίσθηση», με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στις 9:30 μ.μ.
Στη συναυλία συμμετέχουν οι γνωστοί και καταξιωμένοι τραγουδιστές Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Μαίρη Στεφανακίδη«που θα ταξιδέψουν το κοινό στα μονοπάτια της ψυχής, μέσα από τα άφθαρτα στον χρόνο τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού και συνθέτη».
Megaro Doukissis Plakentias: Synavlia «Mousiki Aisthisi» me ton G. Xatzinasio
Megaro Doukissis Plakentias: Synavlia «Mousiki Aisthisi» me ton G. Xatzinasio
Κρατήσεις θέσεων αποκλειστικά ηλεκτρονικά
Όπως ενημερώνει ο Δήμος, παρέχεται στους πολίτες η δυνατότητα να κρατήσουν το ηλεκτρονικό πάσο τους, με τον χαρακτηριστικό QR code και να το επιδείξουν κατά την προσέλευσή τους στη συναυλία.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διοίκηση έχει μεριμνήσει για την εφαρμογή αυστηρών μέτρων για την προστασία καλλιτεχνών, θεατών και εργαζομένων, όπως ο περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων, προσέλευση και αποχώρηση των θεατών υποχρεωτικά με χρήση μάσκας, θερμομέτρηση και χρήση αντισηπτικού, απολύμανση των χωρών της εκδήλωσης πριν και μετά από αυτήν, τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των θεατών όπως ορίζουν οι σχετικές εγκύκλιοι, προσωπικό ταξιθεσίας και φύλαξης της εκδήλωσης, καθώς και απαγόρευση μετακινήσεις των θεατών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com