Κίνδυνος Πυρκαγιάς: Υψηλός για το Σάββατο 15/08

0
428
Ακολουθήστε μας στα social media

Κίνδυνος Πυρκαγιάς: Υψηλός για το Σάββατο 15/08

Κίνδυνος Πυρκαγιάς: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για αύριο Σάββατο 15/08/2020 σε: Αττική, Εύβοια, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Δωδεκάνησα και Κρήτη.

Μόλις αντιληφθείτε πυρκαγιά ,τηλεφωνήστε αμέσως και δώστε σαφείς πληροφορίες για:
την τοποθεσία, το ακριβές σημείο που βρίσκεσθε τη συγκεκριμένη θέση που βλέπετε την πυρκαγιά το είδος της βλάστησης που καίγεται την κατεύθυνση της πυρκαγιάς.

Είμαστε πάντα δίπλα σας
Kindynos Pyrkagias: Ypsilos gia to Savvato 15/08
Kindynos Pyrkagias: Ypsilos gia to Savvato 15/08
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com