Δεκαπενταύγουστος: Δήλωση δημάρχου Αμαρουσίου

0
570
Ακολουθήστε μας στα social media

Δεκαπενταύγουστος: Δήλωση δημάρχου Αμαρουσίου

Δεκαπενταύγουστος: Μαρουσιώτισσες & Μαρουσιώτες, #Καλό_Δεκαπενταύγουστο! Η Κοίμηση της Θεοτόκου, το “Πάσχα του Καλοκαιριού”, είναι η ημέρα ύμνος στην Παναγία, Πολιούχου και Προστάτιδας της πόλης του Αμαρουσίου.
Τιμούμε τη Μητέρα όλων μας και η καρδιά μας χτυπάει δυνατά στέλνοντας μηνύματα αγάπης, χαράς, εσωτερικής δύναμης και ελπίδας σε όλο τον Κόσμο! Καλή Παναγιά ~ Χρόνια Πολλά! Υγεία, δύναμη, χαρά, ειρήνη και ελπίδα σε όλους και κυρίως πνευματική – αξιακή και ηθική ανάταση για την Πατρίδα μας!
Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στην Κυβέρνηση μας κι όλο τον Πολιτικό Κόσμο στέλνοντας την αγάπη, τη σκέψη και την στήριξη μας στις Ένοπλες Δυνάμεις που επαγρυπνούν για την ασφάλεια μας. Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και σε όλους τους εορτάζοντες! Και του Χρόνου…με υγεία να είμαστε καλά!
Dekapentaygoustos: Dilwsi dimarxou Amarousiou
Dekapentaygoustos: Dilwsi dimarxou Amarousiou
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com