Δήμος Παπάγου Χολαργού: Σκυλάκια για υιοθεσία

0
1159
Ακολουθήστε μας στα social media

Δήμος Παπάγου Χολαργού: Σκυλάκια για υιοθεσία

Δήμος Παπάγου Χολαργού:Η Μπόλεκ (καφέ) και ο Λόλεκ (μαύρος) είναι 5 με 6 εβδομάδων.
Βρέθηκαν σε χαρτόκουτο δίπλα σε κάδο σκουπιδιών. Έχουν κάνει το πρώτο μωρουδιακό εμβόλιo, έχουν πάρει πάστα και έχουν ψεκαστεί, ο Λόλεκ με κλάματα η Μπόλεκ ατρόμητη. Υπολογίζουμε ότι θα γίνουν μεσαίου μεγέθους (15 με 17 κιλά).
Δίνονται για υιοθεσία με αίτηση υιοθεσίας του δ;hμου Παπάγου – Χολαργού.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6980 927225.
Ο όμορφος Σέττερ είναι περίπου 10 μηνών, στειρωμένος,εμβολιασμένος και απολύτως υγιής.
Είναι κοινωνικός και εξοικειωμένος με σκυλάκια και γατάκια. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας από τον δήμο Παπάγου – Χολαργού
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6980 927225.
Dimos Papagou Xolargoy: Skylakia gia yiothesia
Dimos Papagou Xolargoy: Skylakia gia yiothesia
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com