Σκύλος: Και τα ζωάκια θέλουν λίγο κρύο νερό να πιουν

0
167

Σκύλος: Και τα ζωάκια θέλουν λίγο κρύο νερό να πιουν

Σκύλος: Τώρα που είναι καλοκαίρι τα ζώα διψάνε κ αυτά όπως και εμείς…..Τα ζώα είναι άξια σεβασμού! Όπως δίνουμε νερό στο παιδί μας, έτσι πρέπει να δίνουμε και σε αυτά, ειδικά σε συνθήκες καύσωνα!
Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε ανάσες ζωής στα αδεσποτάκια, βάζοντας έξω από την πόρτα η το μαγαζί μας ένα μπολάκι με νερό και άλλο ένα με ξηρή τροφή.
Όλα ψυχούλες είναι και το καλοκαίρι μπορεί να φανεί μέχρι και θανατηφόρο γι’ αυτά.

Δεν είναι δύσκολο! Ένα μπολάκι νερό είναι μόνο!

Skylos: Kai ta zwakia theloun ligo kryo nero na pioun
Skylos: Kai ta zwakia theloun ligo kryo nero na pioun

Όταν πας να βάλεις στο κατοικίδιό σου, ή να ποτίσεις τα λουλούδια σου, βάλε ένα δεύτερο μπολάκι έξω από την πόρτα σου, για να δροσίσεις ένα αδέσποτο! Δεν θα σου κοστίσει τίποτα! Μόνο ελάχιστο από τον χρόνο σου, αλλά ένα σκυλάκι ή μια γατουλα θα σε ευγνωμονεί!

Δεν υποφέρουν μόνο οι άνθρωποι τις ζεστές ημέρες, αλλά και τα ζώα και ειδικά εκείνα που τα έχουν εγκαταλείψει… Βάλτε λίγο νεράκι σήμερα στα αδέσποτα!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com