Δημοτικό Συμβούλιο: Τα ψηφίσματα της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων

0
172

Δημοτικό Συμβούλιο: Τα ψηφίσματα της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων

Δημοτικό Συμβούλιο:Η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη 22 Ιουλίου κατέθεσε δύο ψηφίσματα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία μειοψήφισαν.
Ειδικότερα, όπως σημειώνει η παράταξη, το πρώτο ψήφισμα αφορούσε στην ιδιωτικοποίηση του ΕΥΣ (Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος Αθήνας – φράγματα και ταμιευτήρες Ευήνου, Μόρνου, Μαραθώνα, Υλίκης, γεωτρήσεις Πάρνηθας και Βοιωτικού κάμπου υδραγωγεία, δίκτυα μεταφοράς, αντλιοστάσια- που προωθεί η κυβέρνηση της Ν.Δ.), «η οποία βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία του Συμβουλίου, καθώς πρόκειται για παρατάξεις της Ν.Δ.», ενώ το δεύτερο ψήφισμα είχε να κάνει με τη μετατροπή του ναού της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.
Dimotiko Symvoylio: Ta psifismata tis Laikis Syspeirwsis Vrilissiwn
Dimotiko Symvoylio: Ta psifismata tis Laikis Syspeirwsis Vrilissiwn
Με αφορμή την καταψήφιση των ψηφισμάτων της Λαϊκής Συσπείρωσης από το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων, η παράταξη καλεί τους δημότες «να βγάλουν συμπεράσματα για τους εκλεγμένους τους και να παλέψουν πλάι σε αγωνιστές αντιπροσώπους, για τα δικά τους συμφέροντα».
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com