ΑΟΠ Κηφισιάς: Με τον Νίκο Ζουπάνη θα μπει στη νέα αγωνιστική περίοδο

0
322

ΑΟΠ Κηφισιάς: Με τον Νίκο Ζουπάνη θα μπει στη νέα αγωνιστική περίοδο

ΑΟΠ Κηφισιάς:Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης (ΑΟΠ) Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Νίκο Ζουπάνη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Ο 31χρονος διαγώνιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς τόνισε:
«Είμαι χαρούμενος που την ερχόμενη περίοδο θα αγωνίζομαι στην Κηφισιά. Είναι μια σταθερά καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια, με πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ένα υγιές και οργανωμένο σωματείο και αυτό ήταν αρκετό για να την επιλέξω».
AOP Kifisias: Me ton Niko Zoupani tha mpei sti nea agwnistiki periodo
AOP Kifisias: Me ton Niko Zoupani tha mpei sti nea agwnistiki periodo
Μιλώντας για τους στόχους ενόψει της νέα περιόδου ο Ν. Ζουπάνης επεσήμανε:
«Οι στόχοι μου για φέτος, τόσο προσωπικά, όσο και αγωνιστικά είναι αρχικά να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς και να ολοκληρώσουμε τη χρονιά έχοντας όλοι την υγεία μας. Όσον αφορά στα αγωνιστικά καθαυτά, θέλω η Κηφισιά να συνεχίσει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις στη βαθμολογία και να διεκδικήσει θέση στην τετράδα σε πρωτάθλημα και διοργανώσεις κυπέλλων».
Τέλος, αναφερόμενος στην επιστροφή του στην Ελλάδα σημείωσε:
«Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, περισσότερο διαδικαστική. Με την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη, εν μέσω πανδημίας και χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, θεώρησα καλύτερο να μείνω στην Ελλάδα και διεκδικήσω ένα καλό πρωτάθλημα».
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com