Βριλήσσια: Όχι Εξαγωγή Ογκωδών Απορριμάτων Μέχρι την Τρίτη 21/7

0
505
Ακολουθήστε μας στα social media

Βριλήσσια: Όχι Εξαγωγή Ογκωδών Απορριμάτων Μέχρι την Τρίτη 21/7

Βριλήσσια:Σύντομα και πάλι όλος ο στόλος των οχημάτων αποκομιδής ογκωδών σε πλήρη λειτουργία.Παρακαλούμε μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουλίου να μην εξάγονται ογκώδη αντικείμενα στις οδούς της πόλης.
Λόγω της σοβαρής βλάβης του οχήματος συλλογής ογκωδών της Υπηρεσίας Καθαριότητας και συνεπώς της καθυστέρησης στην αποκομιδή που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία επισκευής του συγκεκριμένου οχήματος ολοκληρώνεται άμεσα (αρχές επόμενης εβδομάδας), οπότε όλος ο στόλος των οχημάτων μας θα είναι διαθέσιμος και πάλι για την συλλογή των ογκωδών.
Vrilissia: Oxi Eksagwgi Ogkwdwn Aporrimatwn Mexri tin Triti 21/7
Vrilissia: Oxi Eksagwgi Ogkwdwn Aporrimatwn Mexri tin Triti 21/7
Παρά τις δυσκολίες, οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος καθημερινά αγωνίζονται να διατηρήσουν την πόλη μας καθαρή και για το λόγο αυτό σας υπενθυμίζουμε ότι:
-Δεν βάζουμε στους απλούς κάδους μπάζα, οικοδομικά υλικά και άλλα ογκώδη.
-Ελαχιστοποιούμε τον όγκο όσο είναι δυνατό
-Ενημερώνουμε τηλεφωνικά την Υπηρεσία ώστε να υπάρξει άμεσα προγραμματισμός για την περισυλλογή των αντικειμένων που απορρίπτουμε.
-Φροντίζουμε τα αντικείμενα που αφήνουμε να μην εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών και των οχημάτων.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας για την προστασία της δημόσιας υγείας και της καλαίσθητης εικόνας της πόλης μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com