Βριλήσσια: Νέες τουαλέτες ΑμεΑ στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο

0
297

Βριλήσσια: Νέες τουαλέτες ΑμεΑ στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο

Βριλήσσια:Ο  Δήμος Βριλησσίων με σεβασμό στα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες , προχώρησε στην κατασκευή τουαλετών ΑμεΑ στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο, για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης τους σε όλους τους χώρους των σχολείων.
Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει  :
«Η προσβασιμότητα  των ΑμεΑ αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, η οποία μέσα από διορθωτικές παρεμβάσεις, δημιουργεί φιλικές και ασφαλείς συνθήκες στα σχολικά κτήρια. Οι εργασίες ανακατασκευής χώρων υγιεινής, που πραγματοποιήθηκαν στο ισόγειο των δύο σχολείων, χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους της β΄ Σχολικής Επιτροπής του Δήμου».
Vrilissia: Nees toualetes AmeA sto 1o Gymnasio kai Lykeio
Vrilissia: Nees toualetes AmeA sto 1o Gymnasio kai Lykeio
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com