Ηλίας Αποστολόπουλος: Χρόνια πολλά στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού

0
537
Ακολουθήστε μας στα social media

Ηλίας Αποστολόπουλος: Χρόνια πολλά στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού

Ηλίας Αποστολόπουλος: Σήμερα γιορτάζει όλος ο δήμος Παπάγου – Χολαργού γιορτάζει ο δήμαρχος μας , ο δήμαρχος που τα τελευταία 6 χρόνια έχει αλλάξει τον δήμο μας από το καλό στο καλύτερο. Ο δήμαρχος που πάνω απ’ όλα βάζει το καλό όλων των δημοτών και κοιτάει το συμφέρον του κόσμου και μόνο. Ένας δήμαρχος που με ήθος και δουλειά έχει καταφέρει πάρα πολλά. Αυτός λοιπόν είναι ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού.

Ηλίας Αποστολόπουλος: Χρόνια πολλά στον δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού
Ηλίας Αποστολόπουλος: Χρόνια πολλά στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού

Αυτός είναι λοιπόν ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού ο δικός μας δήμαρχος ο δήμαρχος όπως αλλιώς μπορούμε να τον αποκαλούμε και δήμαρχο της καρδιάς μας …. Γιατί τόσο οι δημότες Παπάγου όσο και του Χολαργού τον έχουν στην καρδιά τους.

Χρόνια πολλά δήμαρχε να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να συνεχίζεις να ομορφαίνεις τον δήμο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com