Δήμος Χαλανδρίου: Μένουμε ασφαλείς και στο Θέατρο της Ρεματιάς

0
287

Δήμος Χαλανδρίου: Μένουμε ασφαλείς και στο Θέατρο της Ρεματιάς

Δήμος Χαλανδρίου:Με το μήνυμα «Μένουμε ασφαλείς και στο Θέατρο της Ρεματιάς», η δ/νση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου καλεί όλους όσοι θα επισκεφθούν το φετινό Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης, που ξεκινάει στις 17 Ιουλίου, να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν προβλεφθεί για την προστασία όλων μας.
Θα ισχύσουν τα παρακάτω:
✔Προμηθευόμαστε μόνο ηλεκτρονικά το δελτίο εισόδου από το viva.gr
✔Δεν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του θεάτρου
✔Κατά την αναμονή για την είσοδό μας πρέπει να υπάρχει απόσταση 2 μέτρων
μεταξύ μας
✔Χρησιμοποιούμε τα αντισηπτικά που υπάρχουν στο θέατρο, οι χώροι του oποίου απολυμαίνονται πριν από κάθε παράσταση
✔Καθόμαστε μόνο στις θέσεις στις οποίες δεν υπάρχει απαγορευτικό σήμα
✔Τηρούμε απόσταση 3 μέτρων από τη σκηνή
Dimos Xalandriou: Menoume asfaleis kai sto THeatro tis Rematias
Dimos Xalandriou: Menoume asfaleis kai sto THeatro tis Rematias
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com