Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου: Για τις παραστάσεις «Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια» και «Το τάβλι»

0
296

Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου: Για τις παραστάσεις «Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια» και «Το τάβλι»

Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου:Η δ/νση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου για την μουσική παράσταση «Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια» με τον Γιώργο Περού και την παράσταση «Το Τάβλι», του Δημήτρη Κεχαΐδη, με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Οι παραστάσεις φιλοξενούνται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου και την Τρίτη 21 Ιουλίου αντίστοιχα.
Παρακαλούνται οι πολίτες να μην προσέρχονται στο ταμείο του Θεάτρου για την εξασφάλιση δελτίων εισόδων. Το ταμείο του θεάτρου θα παραμένει κλειστό, στο πλαίσιο της λήψης των αναγκαίων μέτρων για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ σε συνθήκες πανδημίας και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
Eksantlithikan ta deltia eisodou: Gia tis parastaseis «Plateies Gemates Tragoydia» kai «To tavli»
Eksantlithikan ta deltia eisodou: Gia tis parastaseis «Plateies Gemates Tragoydia» kai «To tavli»
Η δ/νση Πολιτισμού θα ενημερώνει τους πολίτες για την εξάντληση των δελτίων εισόδων μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Χαλανδρίου, της σελίδας του Φεστιβάλ Ρεματιάς στο facebook και της σελίδας του Δήμου στο facebook.
Δείτε το πρόγραμμα των υπόλοιπων παραστάσεων ΕΔΩ
Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας που θα ισχύουν στη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com