Φιλοθέη Ψυχικό: Χωρίς ρεύμα θα μείνουν κάτοικοι

0
157

Φιλοθέη Ψυχικό: Χωρίς ρεύμα θα μείνουν κάτοικοι

Φιλοθέη Ψυχικό:Διακοπή ηλεκτροδότησης προγραμματίζεται για αύριο Τετάρτη 15/7 στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.
Ειδικότερα, όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή της παροχής θα επηρεάσει τις οδούς Μαβίλη, Σολωμού και της Λ. Δημοκρατίας από τις 8:00 έως τις 15:00, ενώ για την οδό Καρκαβίτσα και τους περίοικους της πλατείας Ελευθερίας η διακοπή θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 14:00.
Filothei PSyxiko: Xwris reyma tha meinoun katoikoi
Filothei PSyxiko: Xwris reyma tha meinoun katoikoi
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com