Διακοπές ηλεκτροδότησης: Πέμπτη 30/7 σε Κηφισιά, Ν. Ιωνία και Χαλάνδρι

0
512
Ακολουθήστε μας στα social media

Διακοπές ηλεκτροδότησης: Πέμπτη 30/7 σε Κηφισιά, Ν. Ιωνία και Χαλάνδρι

Διακοπές ηλεκτροδότησης:Διακοπές ηλεκτροδότησης προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 30/7 σε περιοχές των Δήμων Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας και Χαλανδρίου.
Ειδικότερα, στην Κηφισιά, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 12 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα οι κάτοικοι επί των οδών Κηφισού, Ανοίξεως, Ιλισσίων, Πάρνηθος, Πλουτάρχου, Αδαμών, Απόλλωνος, Ηλίου και Χαράς.
Στη Ν. Ιωνία διακοπές θα έχουμε από τις 8 έως τις 10 το πρωί επί τωνοδών Γιάννα, Μήδειας και Αριστοτέλους.
Τέλος, προβλήματα ηλεκτροδότησης θα αντιμετωπίσουν από τις 8 έως τις 10 το πρωί και οι κάτοικοι επί των οδών Λ. Πεντέλης. Πολυδρόσου και Θησέως στο Χαλάνδρι.
Diakopes ilektrodotisis: Pempti 30/7 se Kifisia, N. Iwnia kai Xalandri
Diakopes ilektrodotisis: Pempti 30/7 se Kifisia, N. Iwnia kai Xalandri
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com