Χριστούγεννα Παπάγου – Χολαργού: Φωταγωγήθηκε το δέντρο

0
523

Χριστούγεννα Παπάγου – Χολαργού: Φωταγωγήθηκε το δέντρο

Χριστούγεννα Παπάγου – Χολαργού:  Η νύχτα μέρα έγινε στο δημαρχείο Παπάγου -Χολαργού την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του δήμου Παπάγου – Χολαργού. Υπέροχες εικόνες μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την υπέροχη χορωδία που μας χάρισαν τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου που ερμήνευσαν τραγούδια των Χριστουγέννων.

Γιορτινά κεράσματα με ποπ κορν, ζεστή σοκολάτα γλυκό κρασί και μεζέδες απόλαυσαν όλοι κατά την διάρκεια των εορτασμών.

Τον ρυθμό για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι το άναμμα του δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ακολούθησε εντυπωσιακό σόου με βεγγαλικά στον ουρανό επάνω από το Δημαρχείο.

Η βραδιά έκλεισε με τη Συναυλία «Χορεύοντας γύρω από το Δέντρο» από το Εθνικό Ωδείο Χολαργού με την συμμετοχή πλήθους μουσικών.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.

Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.

Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.