Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο

0
264
Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο

Τα συγχαρητήρια μας να δώσουμε θέλουμε στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο για την άμεση αντιμετώπιση όλες αυτές τις ημέρες για την μεταχείριση του για τα απορρίμματα του δήμου μας. 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είμαστε ο μόνος δήμος που όλες αυτές τις ημέρες δεν υπάρχει ούτε μια σακούλα από σκουπίδια έξω από τους κάδους. Ούτε έξω από τους κάδους ούτε μέσα στους κάδους αφού κάθε βράδυ όπως πάντα βγαίνουν τα απορριμματοφόρα του δήμου μας και κάνουν την δουλειά τους. Χαιρόμαστε που έχουμε έναν δήμο νοικοκυρεμένο και χωρίς σκουπίδια όπως οι άλλοι δήμοι γύρω μας….

Πολλά συγχαρητήρια κ. Αποστολόπουλε.

Βίντεο από την αποκομιδή απορριμάτων

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είμαστε ο μόνος δήμος που όλες αυτές τις ημέρες δεν υπάρχει ούτε μια σακούλα από σκουπίδια έξω από τους κάδους. Ούτε έξω από τους κάδους ούτε μέσα στους κάδους αφού κάθε βράδυ όπως πάντα βγαίνουν τα απορριμματοφόρα του δήμου μας και κάνουν την δουλειά τους. Χαιρόμαστε που έχουμε έναν δήμο νοικοκυρεμένο και χωρίς σκουπίδια όπως οι άλλοι δήμοι γύρω μας….Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είμαστε ο μόνος δήμος που όλες αυτές τις ημέρες δεν υπάρχει ούτε μια σακούλα από σκουπίδια έξω από τους κάδους. Ούτε έξω από τους κάδους ούτε μέσα στους κάδους αφού κάθε βράδυ όπως πάντα βγαίνουν τα απορριμματοφόρα του δήμου μας και κάνουν την δουλειά τους. Χαιρόμαστε που έχουμε έναν δήμο νοικοκυρεμένο και χωρίς σκουπίδια όπως οι άλλοι δήμοι γύρω μας….Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είμαστε ο μόνος δήμος που όλες αυτές τις ημέρες δεν υπάρχει ούτε μια σακούλα από σκουπίδια έξω από τους κάδους. Ούτε έξω από τους κάδους ούτε μέσα στους κάδους αφού κάθε βράδυ όπως πάντα βγαίνουν τα απορριμματοφόρα του δήμου μας και κάνουν την δουλειά τους. Χαιρόμαστε που έχουμε έναν δήμο νοικοκυρεμένο και χωρίς σκουπίδια όπως οι άλλοι δήμοι γύρω μας…. Χαιρόμαστε που έχουμε έναν δήμο νοικοκυρεμένο και χωρίς σκουπίδια