Ρένια Λουιζίδου: Τα 25 χρόνια αγάπης με τον σύζυγό της, ο φόβος στην γέννηση του γιου της και το παράπονο της

0
2497
Ακολουθήστε μας στα social media

Ρένια Λουιζίδου: Τα 25 χρόνια αγάπης με τον σύζυγό της, ο φόβος στην γέννηση του γιου της και το παράπονο της

Η Ρένια Λουιζίδου γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1966 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ανατόλια. Έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του Mega “Οι Απαράδεκτοι” το 1990 με 1992.

Η Ρένια Λουζίδου παντρεύτηκε το 1997 τον Θάνο Κωνσταντάκη, ο οποίος είναι οικονομολόγος. Έχει έναν γιο, τον Βίκτορα ο οποίος είναι σήμερα 20 χρονών.

Η επαγγελματική της πορεία

Στην τηλεόραση η Ρένια Λουιζίδου έχει εμφανιστεί είτε ως πρωταγωνίστρια είτε ως απλή συμμετοχή στις σειρές: Οι Αυθαίρετοι, Οι Απαράδεκτοι, Εξ αδιαιρέτου, Οι Τρεις Χάριτες, Πλάκας μέλαθρον, Μάνα είναι μόνο μία, Το Δις Εξαμαρτείν, Εμείς κι εμείς, Της Ελλάδος τα παιδιά, “Παντρεμένοι, ανύπαντροι”, Το τελευταίο αντίο, Ο Πέτρος και τα κορίτσια του, Εκείνες κι εγώ, Ένας έρωτας, Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, Εσύ φταις, Ουδέν πρόβλημα, Δροσουλίτες, Ελλάς το μεγαλείο σου, Το καφέ της Χαράς, Το κόκκινο δωμάτιο, Επτά Θανάσιμες Πεθερές, Εντιμότατοι κερατάδες, Ιωάννα της καρδιάς, Κλεμμένη ζωή, Παιδική χαρά, Το αμάρτημα της μητρός μου, Στο ράφι, Το σόι σου.

Στον Κινηματογράφο στις ταινίες: Άντε γεια, Safe Sex, Πάμπτωχοι Α.Ε., Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο, Πολίτικη κουζίνα, Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης ενώ είναι εξαιρετική και σε δραματικούς ρόλους στο θέατρο.

Το παράπονό της ότι τη θεωρούν εμπορική ηθοποιό

Η Ρένια Λουιζίδου εκτιμά πως έχει χάσει δουλειές εξαιτίας της ετικέτας που της κόλλησαν λέγοντάς την εμπορική ηθοποιό. Η ίδια είχε πει το 2019: “Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα τρελαινόντουσαν να δουλέψουν μαζί μου με το φόβο ότι είμαι πολύ του εμπορικού. Κάποια πράγματα θα τα έχασα θεωρώντας ότι αυτή προέρχεται από κάποιον άλλο χώρο, “άσ’την”, αλλά δεν θυμάμαι να πέρασε σεζόν που να μην είχα καμία πρόταση για δουλειά. Δεν είχα πάντα τις προτάσεις που θα ήθελα ή που ονειρευόμουν και κάποιες φορές έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά που μου είχαν προτείνει τα οποία άλλες φορές είναι κοντά σε αυτό που έχεις ονειρευτεί και άλλες φορές δεν είναι”.

Τι δήλωσε για το γάμο της που κρατάει γερά επί 25 ολόκληρα χρόνια

Η ίδια έκανε και μια σπάνια αναφορά στον σύζυγό της με τον οποίο είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια και με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον 20χρονο σήμερα Βίκτωρα αλλά και στον ρόλο της ως μητέρα, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο.

Η γνωστή ηθοποιός είχε πει το 2019: “Λες να υπάρχει μυστικό και να βγαίνουν τζάμπα τόσα διαζύγια; Όχι εδώ είναι μια ζαριά, η τύχη, προσπάθεια σε άλλα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε πολύ ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, το γιο μου. Ελπίζω να μην τον πνίγω επειδή είναι μόνος, δεν έχει άλλα αδέλφια. Το παιδί σου καλό είναι να το αφήσεις να ανοίξει τα φτερά του. Τα προσωπικά του τα συζητάει με τον πατέρα του και με μένα και νομίζω έχουμε χωρίσει τους τομείς. Είναι δική του η ζωή, εγώ θα του πω αν κάνει οικογένεια η όχι; Δεν έχω φανταστεί το δικό του μέλλον για δικό του λογαριασμό. Αν δεν θέλει να κάνει οικογένεια και να γυρίζει τον κόσμο με ένα σακίδιο και εγώ θα μπορούσα να κάνω αυτή την επιλογή υπό άλλες συνθήκες. Εγώ δεν φαντάζομαι για αυτόν αυτά τα πράγματα. Φαντάζομαι να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος, υγιής”.

Ρένια Λουιζίδου: “Το παιδί μου γεννήθηκε πρόωρα και φοβήθηκα”

Η Ρένια είχε πει για τον 20χρονο σήμερα γιο της: “Όταν γίνεσαι γονιός, αυτόματα μπαίνει ένα ορόσημο στη ζωή σου ανυπέρβλητο. Τίποτε άλλο δεν το ξεπερνά. Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητές σου και όλη σου η ζωή. Το πώς ιεραρχείς τα πράγματα, τα πάντα… Το παιδί μπαίνει πάνω απ’ όλα. Έχουμε μία καλή και καθαρή σχέση. Σχέση ειλικρίνειας. Μιλάμε πολύ, συζητάμε, δεν είμαστε φίλοι κολλητοί αλλά έχουμε καλή επαφή. Δεν είμαι καταπιεστική, αλλά δεν μπορώ να κρύψω το άγχος και την αγωνία μου κάποιες φορές. Στον Βίκτωρα έχουμε δώσει αρκετή ελευθερία, την οποία και σέβεται πολύ. Αλλά αν καμιά φορά βγει έξω και μου πει «μαμά θα γυρίσω στις 12», και δεν έχει έρθει μέχρι τη 1, εγώ θα ανησυχώ από τις 12.30 αν δεν μου στείλει μήνυμα ή δεν με ειδοποιήσει. Λογικό δεν είναι; Αλλά γενικά, όχι, δεν είμαι καταπιεστική”.

Έχω κάνει λιποαναρρόφηση στην κοιλιά είχε εξομολογηθεί το 2012

Η Ρένια Λουιζίδου χωρίς κανένα κόμπλεξ αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό πως μετά την εγκυμοσύνη της έκανε πλαστική επέμβαση στην κοιλιά.
Είχε πει τότε: “Φυσικά και έκανα λιποαναρρόφηση! Για να φύγει η κοιλιά. Δεν τη θεωρούσα δική μου, επειδή μου προέκυψε με την εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό πήγα και τη διόρθωσα. Τώρα, στα υπόλοιπα, φοβάμαι πολύ τα μόνιμα πράγματα. Κι αν δεν βγει όπως μου αρέσει; Άσε με καλέ, έχω συμβιβαστεί με αυτό που είμαι! Αλλά, από την άλλη, μπορεί αύριο το πρωί, να ξεπεράσω τις φοβίες μου, να μου τη δώσει και να πάω να κάνω κάτι”.