Παπάγου-Χολαργός: Οι ήρωες που δούλευαν για 3 ημέρες συνεχόμενα

0
984
Ακολουθήστε μας στα social media

Παπάγου-Χολαργός: Οι ήρωες που δούλευαν για 3 ημέρες συνεχόμενα

Παπάγου-Χολαργός: Για κάποιους το χιόνι μπορεί να είναι κάτι όμορφο κάτι ωραίο όμως για κάποιους ανθρώπους αυτές οι μέρες είναι οι  δύσκολες απ’ όλους και αναφέρομαι στους δημάρχους, αντιδημάρχους, συνεργάτες του δημάρχου, προσωπικό του δήμου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες του δήμου μας που για 3 ολόκληρές ημέρες δούλευαν μέρα νύχτα για να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα του δήμου Παπάγου – Χολαργού και αναφέρομαι στον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο, στο δεξί του χέρι που πάντα είναι στο πλευρό του κ. Νίκη Ζιαμπάρα, Αλκαίος Γεωργιάδης , στον Γενικό Γραμματέας κ. Μάνος Μαυρικάκης, στους αντιδημάρχους  με αλφαβητική σειρά κ. Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου , Χρήστος Πετράκης , Μιχάλης Τράκας , Μιχάλης Υφαντής, στον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Σιαμάνη. Τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας κ. Γιώργο Θεοχάρη, το προσωπικό καθαριότητας και πρασίνου καθώς και τους εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ του δήμου.

Πολλά μπράβο σε όλους πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ήμασταν ένας δήμος που είχαμε ανοιχτούς δρόμους κυρίως τους κεντρικούς δρόμους και όλοι ήταν έξω για να χαρούν αυτές τις ημέρες.

Συγχαρητήρια σε όλους