ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τούμπα!

0
248

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Πρώτο παιχνίδι για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” η ρεβάνς στις 22 ή 23 Απριλίου.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το πρώτο παιχνίδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, λίγες μόνο ημέρες μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα, το οποίο και ολοκληρώθηκε με νίκη των Πειραιωτών.

Στο Κύπελλο όμως, οι δύο ομάδες ξεκινούν την κόντρα τους από την αρχή, με τον Δικέφαλο του Βορρά να προέρχεται από τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις του τροπαίου.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τούμπα!
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τούμπα!
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.