Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

0
503
Ακολουθήστε μας στα social media

Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα:Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, και αυτές του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55 τ. Α΄/11-3-2020) καθώς και της αριθ. 40 εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ. την 20ή του μηνός Ιουλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος-Γραφείο Δημάρχου) σε κεκλεισμένων των θυρών (στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού) τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020.
2. Έγκριση πρακτικού δικαιολογητικών κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού για την Προμήθεια «Γραφικής ύλης, μικροαντικειμένων γραφείου, εποπτικού υλικού παιδικών σταθμών και φωτοτυπικού υλικού» για τις ανάγκες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για το έτος 2020 (ΑΜ.32/2020).
3. Ματαίωση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Δήμου» ως προς την ομάδα 3 (τηλεσκοπικό καλαθοφόρο).
4. Έγκριση παράτασης της σύμβασης με τίτλο «Ψηφιοποίηση αρχείου Δημοτικού Κοιμητηρίου και ψηφιακή αποτύπωση».
• Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
Nea Filadelfeia Nea Xalkidona: Synedriasi tis Oikonomikis Epitropis
Nea Filadelfeia Nea Xalkidona: Synedriasi tis Oikonomikis Epitropis
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com