Θαλάσσια Λουτρά: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το 2020

0
394
Ακολουθήστε μας στα social media

Θαλάσσια Λουτρά: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το 2020

Θαλάσσια Λουτρά:Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΛΟΥΤΡΑ για τους ΑΠΟΡΟΥΣ  δημότες – κατοίκους του Δήμου & ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ (KΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ, ΣΙΤΙΣΗ) όπου είναι εγγεγραμμένοι σύμφωνα με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα θαλάσσια λουτρά θα πραγματοποιηθούν από ΔΕΥΤΕΡΑ 27/07/2020 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/08/2020.
THalassia Loutra: KSekinoyn oi aitiseis gia to 2020
THalassia Loutra: KSekinoyn oi aitiseis gia to 2020
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ (ΑΧΑΡΝΩΝ 464, τηλ. 2102532047, emailtm_koinpolitikis@dimosfx.gr) από  22/07/2020 έως 24/07/2020 στο ισόγειο, από τις 09:00 – 13:00, τμηματικά μετά από ηλεκτρονικό μήνυμα ή τηλεφωνική επικοινωνία.
Κατά την προσέλευση για την αίτηση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας.
Οι  ενεργοί ωφελούμενοι που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα απόρων και στις κοινωνικές δομές του Δήμου (Σίτιση & Κοινωνικό Παντοπωλείο) δεν χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά.
Οι επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει με βάσει οικονομικά – κοινωνικά κριτήρια και αφορά αποκλειστικά τις κατηγορίες αυτές (ευπαθείς, οικονομικά αδύναμους, ωφελούμενοι κοιν. παντοπωλείων, σίτισης).
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com