ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στον Δήμο Κηφισιάς

0
473
Ακολουθήστε μας στα social media

ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στον Δήμο Κηφισιάς

ΔΕΔΔΗΕ:Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στον Δήμο Κηφισιάς για αύριο Παρασκευή 17/7, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ.
Οι ώρες και οι οδοί στις οποίες θα υπάρξει διακοπή ρεύματος:
Παρασκευή 17/7 και ώρες 8:00 έως 14:00
Διακοπή ρεύματος στις οδούς  Χ. Τρικούπη, Ξενίας, Κοκκιναρά, Ίριδος και Νυμφών
Παρασκευή 17/7 και ώρες 10:00 έως 14:00
Διακοπή ρεύματος στις οδούς  Στεργιώτη, Αγραμπέλης, Μαζαράκη, Κουβέλη, Μυρτιάς, Γράμμου, Πανσέδων, Λακωνίας, Δερεδίνη, Αφροδίτης, Πλατάνων, Στρούμπου, Μαντέλου, Σπανουδάκη, Ερμιόνης, Σούρπη, Γεωργαντά, Αγ. Σεραφείμ, Κεφαλά, Πολιτάκου και Κατσίκη
DEDDIE: Programmatismenes diakopes reymatos ston Dimo Kifisias
DEDDIE: Programmatismenes diakopes reymatos ston Dimo Kifisias
Για τις διακοπές ρεύματος μπορείτε να ενημερωθείτε από την ΔΕΗΔΔΕ στο παρακάτω link:
https://siteapps.deddie.gr/Outages2Public
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com