Μιμή Ρουφογάλη: Ευχαριστώ τον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο

0
366

Μιμή Ρουφογάλη: Ευχαριστώ τον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο

Με συναίσθημα χαράς αλλά και ευθύνης, αναλαμβάνω από σήμερα τα καθήκοντα της αντιδημαρχου πολιτισμού, Δημοσίων σχέσεων και Εθιμοτυπίας, στο Δήμο Παπάγου Χολαργού.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολοπουλο, που μου εμπιστεύθηκε αυτή την τιμητική θέση και να υποσχεθω τόσο στον ίδιο όσο και στους συνδημοτες μας ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια αυτής της τιμής.

Ακόμα και εν μέσω δύσκολων συνθηκών που υπαγορεύει η πανδημία, θ αναζητήσουμε μαζί, διεξόδους ΕΛΠΙΔΑΣ καιΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

Ο πολιτισμός έχει πολλές εκφράσεις και εκφάνσεις.
Παντα!με προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών και γνώμονα την αγάπη για τον άνθρωπο, θ αποδείξουμε ότι ο Πολιτισμός στο Δήμο μας εξακολουθεί να δηλώνει ΠΑΡΩΝ.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com