Μεταμόρφωση: Συνάντηση δημάρχου με την Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής

0
706

Μεταμόρφωση: Συνάντηση δημάρχου με την Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, #ΣτράτοςΣαραούδας, με τον Διοικητή του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος,καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας, #ΣτέλιοςΣαριδάκης και #GiannisMpaltas αντίστοιχα, όπως επίσης ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης, #ΒασίληςΚορκολής.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν αρκετά και σημαντικά θέματα, όπως η τροχονομική αστυνόμευση και οι κυκλοφοριακές ανάγκες, με έμφαση στα σημεία της πόλης που χρήζουν παρέμβασης για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Συζήτηση έγινε και για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), όπου ο Διοικητής ενημερώθηκε για όλες τις αλλαγές και συμμετείχε γόνιμα με τις προτάσεις της υπηρεσίας του.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σαραούδας δήλωσε:
«Η σημερινή σύσκεψη με τον Διοικητή του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, έναν εξαίρετο αξιωματικό, ήταν εποικοδομητική. Μια συνάντηση από την οποία επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία μας, με την οποία ελπίζουμε να συμβάλλουμε ως Δήμος στο να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα και τα προβλήματα της Μεταμόρφωσης. Μια συνάντηση η οποία πρόκειται σύντομα να επαναληφθεί, καθώς δεν υπάρχει καλύτερος γνώστης των κυκλοφοριακών συνθηκών της πόλης μας από την ίδια την Τροχαία»