Μένουμε σπίτι Παπάγου – Χολαργού: Ο Ηλίας Αποστολόπουλος προτείνει σε όλους

0
759
Ακολουθήστε μας στα social media

Μένουμε σπίτι Παπάγου – Χολαργού: Ο Ηλίας Αποστολόπουλος προτείνει σε όλους

 

Μένουμε σπίτι Παπάγου – Χολαργού: Όπως όλοι έτσι και ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού προτείνει σε όλους τους συμπολίτες του δήμου του να μείνουν στο σπίτι. Από την πρώτη ημέρα αυτό πρότεινε σε όλον τον κόσμο και στα παιδιά του δήμου που με το που έκλεισαν τα σχολεία ξεχύθηκαν στους δρόμους και στις καφετέριες.

Μένουμε σπίτι για το καλό όλων

Μένουμε σπίτι Παπάγου - Χολαργού: Ο Ηλίας Αποστολόπουλος προτείνει σε όλους
Μένουμε σπίτι Παπάγου – Χολαργού: Ο Ηλίας Αποστολόπουλος προτείνει σε όλους
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.