Κωνσταντίνος Παπαδογεωργόπουλος: Έφυγε από την ζωή

0
218

Κωνσταντίνος Παπαδογεωργόπουλος: Έφυγε από την ζωή

Έφυγε από την ζωή την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ο δικηγόρος και συνδημότης μας Κωνσταντίνος Παπαδογεωργόπουλος. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως εκτός από εξαίρετος νομικός ήταν και τα κοινά του τόπου μας καθώς είχε βάλει υποψηφιότητα για την δημαρχεία του Παπάγου ενώ στο παρελθόν ήταν δημοτικός Σύμβουλος στο Παπάγο.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 20 Μαίου στις 12.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Παπάγου (που τόσο πολύ αγαπούσε) και η ταφή  στο κοιμητήριο Παπάγου.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.