Κηφισιά: Ολοκληρώθηκε το 8ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο

0
292
dav

Κηφισιά: Ολοκληρώθηκε το 8ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο

Κηφισιά:Ολοκληρώθηκε το 8ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 8ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο στο πλαίσιο του προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.
Οι επιχειρηματικές ομάδες παρακολούθησαν, από τον κύριο Φραγκίσκο Θεοφύλακτο – Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας Prisma Consulting, το δεύτερο μέρος της ενότητας Business Plan όπου παρουσιάστηκαν θέματα σχετικά με την κατάρτιση και την ολοκλήρωση του επιχειρηματικού πλάνου κάθε επιχείρησης.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κύριου Γιώργου Θωμάκου σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο κυρία Νίνα Βλάχου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στο 2132007224, anelgiannopoulou@kifissia.gr ή με την Prisma Consulting στο 2107717900, info@prismaconsulting.gr.
#Startup #Innovation #BusinessPlan
Κηφισιά: Ολοκληρώθηκε το 8ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο
Κηφισιά: Ολοκληρώθηκε το 8ο Επιχειρηματικό Εργαστήριο
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η boreiageitonia.gr ήρθε με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ενημέρωση. Σκοπός μας δεν είναι να γίνουμε απλώς «άλλη μία πηγή ενημέρωσης», σκοπός της Βόρειας Γειτονίας είναι να αλλάξει τον δήμο μας… να πάει ένα κλικ μπροστά.
Θέλουμε η λέξη ενημέρωση να αποκτήσει άλλο νόημα, να γίνει πιο άμεση, πιο αξιόπιστη, πιο αδέσμευτη, πιο χαλαρωτική. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, μπορούμε όμως να το κάνουμε όλοι μαζί, γι’ αυτό και ζητάμε την δική σας συμβολή. Η Βόρεια Γειτονία εγγυάται ότι η γνώμη σας θα ακουστεί, ότι οι ειδήσεις, που θα μας δίνετε, θα προβάλλονται χωρίς λογοκρισία.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από ανωνυμίες, έχουμε παρελθόν και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είμαστε εδώ δίπλα στον απλό πολίτη, τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, που του πίνουν το αίμα εδώ και χρόνια.
Πάντα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, με πολλή όρεξη για δουλειά και με πίστη στο ό,τι αγαπάμε μπορούμε να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να το κάνουμε καλύτερο!!! Σας καλωσορίζουμε στην Βόρεια Γειτονιά Το νέο μεγάλο portal με την υπογραφή της Δήμητρας Κούτρα και των άλλων δημοσιογράφων και τεχνικών.
Επικοινωνία: boreiageitonia@gmail.com